Alcmaer: Alcco Computers nog het enige computer-reparatiebedrijf in de regio

Foto: Charles Duijff

Bedrijven of personen die computers kunnen repareren zijn moeizaam te vinden in de regio Alkmaar. De eigenaar van Alcco (Alcmaer Computers) begon zijn onderneming in 1986 in het centrum van Alkmaar, aan de Gedempte Nieuwesloot.

In 2002 opende hij een 2e filiaal in het winkelcentrum van Muiderwaard. Dat bedrijf veranderde nadien weliswaar van pand, maar bleef gevestigd in de Muiderwaard. Thans op nummer 404. Het vroegere computerbedrijf aan de Gedempte Nieuwesloot te Alkmaar bestaat al lange tijd niet meer.

Anno 2019 is Alcco uniek waar het gaat om reparaties van computers

De ervaring met reparaties van computerhard- en software werd bij Alcco opgebouwd sedert het begin van het computertijdperk. Zeer veel ervaring verkregen dus met nagenoeg alle merken. Van sommige merken heeft ervaring geleerd dat bedrijfsapparatuur kwalitatief hoogwaardiger is ten opzichte van consumentenapparatuur van hetzelfde merk. Ook daaromtrent kan Alcco adviseren.

Software

Er kunnen softwarematig ook problemen ontstaan met de computer. Dit kan bijvoorbeeld komen door een virus. Bij Alcco is men gespecialiseerd in het verwijderen van virussen, malware en spyware. Ook kunnen er problemen zijn met het besturingssysteem. Dit kan de technische dienst van Alcco proberen te herstellen. Zonodig kan het besturingssysteem opnieuw worden geïnstalleerd. Ook kunt u terecht voor een Office pakket en de installatie daarvan. Ook kan betrouwbare software voor internetbeveiliging en antivirus worden geïnstalleerd op uw computer.

Verkoop

Alcco focust zich dus op reparatie, maar verkoopt ook nieuwe- en gebruikte apparatuur. Voor veel meer informatie klik op WEBSITE ALCCO

Reacties

article
13899
Alcmaer: Alcco Computers nog het enige computer-reparatiebedrijf in de regio
Bedrijven of personen die computers kunnen repareren zijn moeizaam te vinden in de regio Alkmaar.
https://alkmaar.nieuws.nl/algemeen/13899/alcmaer-alcco-computers-nog-het-enige-computer-reparatiebedrijf-in-de-regio/
2019-04-11T19:38:02+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/10/2019/04/11180629/A2.jpg
Algemeen, Gemeente, Leuke bedrijven, Nieuws