Queens presenteert kleding en kunst

Foto: Inge Koetzier van Hooff - aangeleverd

Met een expositie van tekeningen en schilderijen van Inge Koetzier van Hooff presenteert kledingwinkel Queens de nieuwe zomercollectie.

Inge Koetzier van Hooff exposeert haar werk, wat de ontwikkeling laat zien van figuratief naar bijna abstract, van naakten tot minimalistische portretten. Inge is een kunstenaar uit Alkmaar en heeft haar atelier in Schoorl. Haar nieuwste werk zou in april in China worden geƫxposeerd, tijdens een artist in residency. Dit plan is uitgesteld vanwege het Coronavirus. De werken zijn in China online gepubliceerd, de schilderingen van inkt op rijstpapier zijn bij Queens in Alkmaar te bekijken.

De kunst combineert mooi met de kleding en de industriƫle inrichting van de winkel. De nieuwe voorjaarscollectie is weer met zorg samengesteld en bestaat uit ontwerpen in fijne natuurlijke stoffen in een zomers en warm kleurenpalet. Op 7 maart tussen 16 en 18 uur wordt de kleding en kunst feestelijk gepresenteerd. De expositie is daarna te zien tijdens openingstijden van de winkel aan de Laat 172 in Alkmaar.

Meer informatie is te vinden op de websites queensandmen.nl en koetziervanhooff.eu.

Cookieinstellingen