Divrent Events komt met Quarantaine Mixtapes

Foto: Pixabay

Naar aanleiding van de ‘Corona maatregelen’ is Divrent Events op het unieke plan gekomen om Quarantaine Mixtapes te realiseren. Zes verschillende DJ’s zullen hun uiterste best doen om een zo goed en feestelijk mogelijk setje te draaien, waarvan u ook thuis kunt genieten…

Graag willen wij u voorstellen aan Divrent Events. Het is een startende onderneming in de evenementenbranche, en ze hebben al een aantal te gekke feesten mogen geven in Alkmaar en omgeving. Vanwege het virus dat momenteel heerst, is er even geen tijd meer voor evenementen en is de veiligheid van de mensen op dit moment de hoogste prioriteit. Vandaar een niet initiatief!

In oktober 2019 is Divrent Events begonnen. Ze organiseerden, ik schreef het al, meerdere feesten die volledig uitverkocht waren en zag de toekomst er glansrijk uit.

Alles veranderde op het moment dat het Coronavirus Nederland bereikte. Al de plannen die op tafel lagen werden per direct geschrapt en er was qua evenementen niks meer om naar uit te kijken. Door de maatregelen die getroffen zijn vanuit de overheid, is het nu niet meer mogelijk om evenementen te organiseren en zal er een creatieve wijze moeten komen om toch relevant te blijven.

Een week nadat de maatregelen bekend waren, is er beraad geweest over hoe het nu verder moet. Terwijl er veel gekeken werd naar wat er niet meer kon, werd er een plan bedacht wat de organisatie draaiende kan houden. Het plan ‘Quarantaine Mixtapes’ was ontstaan en er werd gelijk druk gewerkt om het plan uit te werken. De opnames waren in twee dagen opgenomen en toen begon het bewerken van de beelden. Na vele uren op anderhalf meter te hebben gewerkt is er uiteindelijk een prachtig resultaat behaald. De mixtapes verschijnen op Instagram, Soundcloud en op de site: www.divrent.nl .

Het doel dat de DJ’s willen bereiken met de mixtapes, is dat mensen zoveel mogelijk thuisblijven om daar een feestelijk sfeertje te creëren met hun familie en/of online vrienden. Op die manier kunnen de richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd en kunnen we het virus samen stoppen.

 

Cookieinstellingen