Albert Heijn sluit huurovereenkomst met AM voor vestiging in Ringers Winkelcentrum in Alkmaar

Foto: Wim Meijer Fotografie

Gebiedsontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met Ahold voor een Albert Heijn vestiging in Ringers Winkelcentrum in Alkmaar. De nieuwe Albert Heijn komt aan het centrale parkeerterrein van het Ringerskwartier, grenzend aan de herontwikkelde Ringersfabriek. Bezoekers kunnen hun auto direct voor de winkel parkeren.

(bron: Vastgoedberichten)

De nieuwe Albert Heijn komt aan het centrale parkeerterrein van het Ringerskwartier, grenzend aan de herontwikkelde Ringersfabriek. Bezoekers kunnen hun auto direct voor de winkel parkeren.

Overstad groeit
Gebiedsdeel Overstad, waar het Ringerskwartier onderdeel van is, heeft een woningbouwopgave van 2.500 woningen. Het Rijk heeft recent een subsidie toegekend aan de versnelling van deze plannen en de eerste plandelen zijn momenteel in uitvoering. De nieuwe supermarkt in Ringers Winkelcentrum gaat voor de (nieuwe) inwoners van dit gebiedsdeel een belangrijke functie vervullen.

Koop- en beleefcentrum
Ringers Winkelcentrum wil haar bezoekers een eigentijdse en complete beleving bieden. Het complex bevat een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen. Het goed bereikbare winkelcentrum is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar en in het volop in ontwikkeling zijnde Ringerskwartier. Parkeren kan in de grootste en meest moderne parkeervoorziening van Alkmaar met een ondergrondse parkeergarage én een parkeerterrein.

Cookieinstellingen