Outdoorpark Alkmaar start zomervakantie met Zomerfeest

Foto: Alkmaar Sport

Zaterdag 10 juli is iedereen van 10.00 tot 13.00 uur welkom bij het Zomerfeest op Outdoorpark Alkmaar. Voor € 5,- mag men het park betreden en vrij de obstakels uitproberen.

Ook staat er een luchtkussen en begeleiden de medewerkers van het park diverse teamspelletjes die je op het park kunt uitproberen. Voor € 2,- extra is het mogelijk een combiticket aan te schaffen waarmee je aansluitend aan het Outdoor sporten kan zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Een feestelijk uitje voor het hele gezin om de vakantie gezellig mee te beginnen.

Nooit eerder bezochten in de eerste zes maanden van het jaar zoveel gasten Outdoorpark Alkmaar als in 2021. Na een jaar vol zorgen was het Outdoor sporten het eerste wat weer mocht. Deze goede vibe houdt zij vast door ook in de zomervakantie een gevarieerd programma neer te zetten.

Startend met een zomerfeest op zaterdag 10 juli, worden wekelijks afwisselende activiteiten aangeboden op woensdag- en vrijdagochtend voor de jeugd van 8 tot 12 jaar. Daarnaast kan men meedoen aan de Family Picnic waarbij de gasten de beschikbaarheid krijgen over een eigen picknicktafel op het park. Ook het aanbod aan crossfit, ouder- en kindtrainingen en de Outdoorpark Kidsclub activiteiten wordt in de zomer voorgezet. Het complete aanbod staat op www.outdoorparkalkmaar.nl.

Outdoorpark Alkmaar is een groot en overzichtelijk park en biedt ook optimale ruimte om onderling 1,5 meter aftstand te kunnen garanderen. Kinderfeestjes en schoolreisjes werden het afgelopen half jaar massaal (alsnog) ingepland en veel bezoekers hebben het park mogen bewonderen. Omdat de behoefte om buiten avontuurlijk te bewegen groot blijft en de zomerse dagen er aan komen is het zomeraanbod dit jaar uitgebreider dan ooit tevoren.

Reacties

Cookieinstellingen