Vierde editie Victorie Sunday Sessions met Voice-winnares (2012) Leona Philippo

Foto: Podium Victorie

Zondag 19 mei vindt in de kleine zaal van Podium Victorie de vierde en laatste editie voor de zomer plaats van Victorie Sunday Sessions, dit keer met Leona Philippo.

Vanaf 15.45 uur verandert de kleine zaal van Podium Victorie in een sfeervolle jazzclub, met tafels en stoelen, en een heerlijke borrelkaart met hapjes. Met een drankje op tafel kunnen bezoekers genieten van de vaste huisband bestaande uit Aron Raams (Gare du Nord), Stef de Hond (Gare du Nord), Jens Dreijer en Marc Schenk (Gare du Nord).

Tijdens deze editie van Victorie Sunday Sessions zingt Leona Philippo de mooiste liedjes van o.a Paul McCartney, Bob Marley, Kool and the Gang, Deniece Williams, Etta James, BB King en natuurlijk ook eigen werk. De zangeres brak in 2012 door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. Haar carrière groeide explosief en zorgde voor samenwerkingen met diverse artiesten, van Afrojack tot Junkie XL. Daarnaast deelde zij het podium met sterren als Candy Dulfer en Lionel Richie.

Schuif aan op deze relaxte zondagmiddag! Victorie Sunday Sessions vindt plaats op 19 mei om 15.45, deur open om 15:00. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.podiumvictorie.nl of verkrijgbaar aan de deur.Online ticket-link: http://bit.ly/SundaySessionsLeonaPhilippo

Cookieinstellingen