Moody Blues zanger Justin Hayward naar Podium Victorie Alkmaar

Foto: Podium Victorie (aangeleverd)

Justin Hayward, bekend als zanger van Moody Blues, komt naar Nederland en zal op 22 september in Alkmaar optreden in de grote zaal van Podium Victorie.

Moody Blues
De Engelse zanger en gitarist Justin Hayward staat al bijna vijftig jaar lang aan de top van de muziek- en entertainmentindustrie. Hij is vooral bekend als de zanger, gitarist, componist en frontman van Moody Blues, voorheen bekend als The Moody Blues. Hayward is bekend om zijn Moody Blues-hits als ‘Question’, ‘The Story in Your Eyes’ en zijn grootste klassieker; ‘Nights in White Satin’.

Verdere projecten
Hayward brengt hiernaast ook solo albums uit en werkt samen met veel andere artiesten waaronder Mike Batt, Rick Wakeman (Yes) en John Lodge (Moody Blues). In 1978 is het Haywards stem die je hoort op de twee hits van het album ‘Jeff Wayne’s Musical Version of The War of the Worlds’. Zijn meest recente plaat ‘Spirits of the Western Sky’ verscheen in 2013. Justin Hayward zal deze avond iconische nummers van Moody Blues, ‘War of The Worlds’ en solomateriaal ten gehore brengen.

Tickets & Info
Het concert van Justin Hayward vindt plaats op 22 september. Er zijn staanplaatsen en zitplaatsen beschikbaar. Toegangskaarten kosten €42,- en zijn te bestellen via www.podiumvictorie.nl  of verkrijgbaar aan de kassa tijdens openingstijden. Bezoekers die voorkeur hebben voor een bepaalde plek in de zaal, adviseren wij op tijd te komen omdat de plaatsen niet geplaceerd zijn. De deuren zijn vanaf 19:00 geopend, het concert begint om 20:30.

Meer informatie over het volledige programma van Podium Victorie is te vinden op www.podiumvictorie.nl.

Reacties

Cookieinstellingen