Nog nooit was het zó Zomers op het Plein

De zomer lijkt dit jaar helemaal niet stuk te kunnen. Al wekenlang genieten we van bijna Zuid-Europese weersomstandigheden, en de komende week lijkt daar nog een schepje bovenop te komen.

Toegegeven: niet echt weer om te werken, maar des te mooier is het voor het grote aanbod aan buitenactiviteiten die Alkmaar rijk is. Ultiem voorbeeld daarvan is ‘Zomer op het Plein’, de reeks gratis voorstellingen in het hartje van Alkmaar op het Canadaplein.De optredens vinden plaats op iedere zaterdagavond en zondagmiddag in de periode van 1 juli tot en met 12 augustus. Dit weekend was het podium vrijdagavond voor Dolf Janssen & Soundbridge, terwijl zondagmiddag eerst JB Meijers en vervolgens The Bluebirds het talrijke publiek op het Canadaplein een super sfeervolle en muzikale middag bezorgden.The Bluebirds
Bij het optreden van The Bluebirds was ook de redacteur van Alkmaar.Nieuws.nl aanwezig, en ook hij genoot met volle teugen van het optreden van Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise die met afwisselend ingetogen en opzwepende americana- en countrysongs zorgden voor een wervelend muzikaal spektakel met zowel eigen hits als met nummers van Dolly Parton, Linda Ronstadt en Emmylou Harris.

Ook de komende drie weken staan er nog negen optredens op het programma in het kader van ‘Zomer op het Plein’.  Klik HIER voor het complete programma.

Uitgebreide foto-impressie: klik op de hoofdfoto bovenaan dit artikel
HVoor een uitgebreide foto-impressie van en rond het optreden van The Bluebirds tijdens ‘Zomer op het Plein’ van zondagmiddag 22 juli klik op de hoofdfoto bovenaan dit artikel en scroll met de pijlen links en rechts van de foto door de serie.

Reacties

Cookieinstellingen