Volop activiteiten tijdens voorjaarsvakantie in De Meent Bauerfeind

Onesie disco een van de jeugdactiviteiten tijdens de voorjaarsvakantie in De Meent Bauerfeind
Foto: Alkmaar Sport

De Meent Bauerfeind pakt in de voorjaarsvakantie uit met een aantal speciale activiteiten, zoals een live DJ aanwezig op de 400-meterbaan, een onesie disco in de ijshal en ICE Games voor kinderen.

Daarnaast is het mogelijk om een combikaart te kopen voor de ijsbaan van De Meent Bauerfeind en het zwembad van de Hoornse Vaart.

Onesie disco, schaatsen en ICE Games
Op zondag 24 februari wordt er van 13.00 uur tot 17.00 uur een heuse ‘onesie discomiddag’ georganiseerd in de ijshal. Daarnaast is er op zaterdag 23 februari en live DJ aanwezig die de leukste plaatjes draait. Naast de populairste hits, zullen ook verzoeknummers van schaatsers uit de speakers knallen. Neem je onesie mee en dans over het ijs!

Van maandag tot vrijdag staan er van 12.00 tot 15.00 uur spectaculaire ICE Games op het programma. Onder begeleiding van enthousiaste begeleiding kunnen kinderen zich vermaken met curling, ICE fietsen, ijshockey en sjoel de puck! Voor zowel de onesie disco als voor de ICE Games betaal je geen extra kosten. Een regulier toegangskaartje voor De Meent Bauerfeind is voldoende.

Combikaarten
Het is tijdens de voorjaarsvakantie mogelijk om een combikaart te kopen. Met de combikaart heb je toegang tot de ijsbaan van De Meent Bauerfeind en tot het zwembad van de Hoornse Vaart. De ideale combinatie voor een heerlijk dagje uit! De combikaart bedraagt €6,50,- voor de jeugd en €9,- voor volwassenen.

Reacties

article
12717
Volop activiteiten tijdens voorjaarsvakantie in De Meent Bauerfeind
De Meent Bauerfeind pakt in de voorjaarsvakantie uit met een aantal speciale activiteiten, zoals een
https://alkmaar.nieuws.nl/jeugd/12717/volop-activiteiten-tijdens-voorjaarsvakantie-in-de-meent-bauerfeind/
2019-02-11T20:50:50+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/10/2019/02/11204722/onesie-disco-De-Meent.jpg
De Meent Bauerfeind, onesie disco, voorjaarsvakantie
Algemeen, Jeugd, Sport