‘Chocolade met de smaak van vroeger’ inzet Facebook horeca-actie Alkmaar.Nieuws.nl en Smaakvolnh.nl

Wouter en Isabel van De Euforij
Wouter en Isabel van De Euforij
Foto: Smaakvol NH

Vorige maand startte Alkmaar.Nieuws.nl met een Facebookactie in samenwerking met de website Smaakvol Noord-Holland.

Maandelijks wordt een horeca-cadeautje verloot onder de bezoekers van de Facebookpagina van Alkmaar.Nieuws.nl die de pagina ‘liken’ en die tevens een of meerdere vrienden taggen onder het bericht. Deze maand komen Alkmaar.Nieuws.nl en Smaakvolnh.nl met twee pakketten Rocky Road chocolade, gevuld met vier verschillende noten, cranberries en mini marshmallows van De Euforij, genoeg voor twee personen! Chocolade met de smaak van vroeger
De naam De Euforij is ontstaan uit het blije, gelukkige gevoel wat je krijgt als je chocolade eet: euforisch. De Euforij maakt chocolade op basis van de oude, bewezen recepturen, toen cacao nog het belangrijkste ingrediënt was.

Eigenaar Wouter Koopdonk vond het vreemd dat er geen chocolade meer in de Zaanstreek werd gemaakt. Samen, met zijn partner Isabel Koelewijn, brengen zij de ambachtelijke traditie weer terug door aan de Zaan chocoladefabriek De Euforij te beginnen.

Aan de ‘Cocoa River’, zoals de Zaan nog vaak genoemd wordt in het buitenland, wordt weer naar eigen receptuur chocolade met de echte smaak van vroeger gemaakt.

Lees het complet verhaal verder op Smaakvol Noord-Holland: https://www.smaakvolnh.nl/smaakmakers/de-euforij/

Cookieinstellingen