Wijziging afvalinzameling rond Pasen; bakken eerder of later geleegd

Foto: hvc

ALKMAAR – Rond de paasdagen wijzigt de afvalinzameling van HVC. Let op: mogelijk worden de bakken op een eerder of later moment geleegd.

Extra drukte op Goede Vrijdag
Op Goede Vrijdag (vrijdag 29 maart) gaat alles door zoals je van HVC gewend bent. HVC komt langs om het afval op te halen, de klantenservice van HVC is op de normale tijden bereikbaar en het (onbemande) afvalbrengstation is open. HVC verwacht wel extra drukte zo vlak voor Pasen, houd dus rekening met een langere wachttijd

Tweede paasdag geen afvalinzameling
Op tweede paasdag (maandag 1 april) komt HVC niet langs om de bakken te legen en komen zij op een andere dag langs dan je gewend bent. Wil je weten op welke dag jouw bak geleegd wordt? Download de HVC-app of kijk in de afvalkalender op hvcgroep.nl/afvalkalender.

Afvalbrengstations gesloten op feestdagen
De (onbemande) afvalbrengstations zijn op feestdagen gesloten. Ook zijn de dagen voor en na feestdagen vaak drukker. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met langere wachttijden. Kijk voor de openingstijden in de HVC-app of op hvcgroep.nl/afvalbrengstations.

Cookieinstellingen