Beste marathonrijders van Nederland op IJsbaan De Meent tijdens KPN AB Vakwerk Marathon Cup

Foto: Neeke Wassenbergh-Smit

Beste marathonrijders van Nederland rijden wedstrijd over 125 ronden op IJsbaan De Meent Bauerfeind; tevens wedstrijd voor regiotoppers en ‘beloften’ en Open Alkmaar Kampioenschap Kaas Curlen.

Op zaterdag 8 december wordt de KPN AB Vakwerk Marathon Cup gereden op IJsbaan De Meent Bauerfeind. Deze marathonwedstrijd tussen de beste rijders van Nederland gaat over een afstand van 125 ronden en staat ongetwijfeld garant voor een groot schaatsspektakel .

De 6e KPN AB Vakwerk Marathon Cup start zaterdagavond klokslag 17.00 uur met de wedstrijd voor de regiotop. Om 17.45 uur volgt dan de marathon voor de ‘beloften’ over 100 ronden. Vanaf 19.15 uur gaan de dames met elkaar de strijd aan over 80 ronden en om 20.30 uur klinkt het startschot voor de het hoofdnummer van de toprijders over 125 ronden.

Open Alkmaar Kampioenschap Kaas Curlen
Naast het schaatsspektakel zorgt Alkmaar Sport voor de nodige live entertainment met onder andere een gezellig dweilorkest. Ook is er het Open Alkmaar Kampioenschap Kaas Curlen. Kom langs en beleef dit spannende evenement vanaf de zijlijn!

Meer informatie
De Marathon Cup start zaterdag 8 december om 17.00 uur op ijsbaan De Meent. Kaarten zijn te koop bij de receptie van De Meent voor € 8,50. Voor kinderen tot en met 16 jaar, onder begeleiding van een volwassene, is de toegang gratis. IJsbaan De Meent is tijdens het evenement gesloten voor recreatieve schaatsers. Meer informatie is te vinden op de website: www.demeentalkmaar.nl.

Reacties