Kerstverlichting kerstboom Canadaplein symbolisch ontstoken

Op het Canadaplein staat zoals ieder jaar de grote Kaaskerstboom met typische Alkmaarse kaaskerstverlichting. Symbolisch opende wethouder Elly Konijn-Vermaas de Alkmaarse kaaskerstfeestmaand door de kaasboomverlichting te ontsteken.

Bij het vallen van de avond ziet het Canadaplein in Alkmaar er in december wel bijzonder sfeervol uit.  De Grote Kerk kijkt vanuit het zuiden toeVoordat de kerstverlichting schitterde werd met een hoogwerker daaraan de laatste hand gelegd.Gospelkoor JOY Alkmaar zong op geheel eigen wijze prachtige kerstliederen en er was warme chocolademelk voor iedereen!

Ontsteking verlichting door wethouder en kinderen

Meer foto’s van de locatie

 Stad vol licht en een mooie verlichte kerstboom

De binnenstad is al weer enkele weken gezellig versierd. Met het ontsteken van de verlichting van de Kaaskerstboom is de kaaskerstfeestmaand officieel ‘aan’. Maar de kerstboom op het Canadaplein is niet het enige spektakel. Ook de bomen in winkelcentrum De Mare en aan de Vondelstraat zijn weer opgetuigd en vanaf dit moment prachtig verlicht.

Winterse gezelligheid voor jong en oud

De hele maand is het nog eens extra gezellig. Veel festiviteiten die u niet wilt missen. Een kleine greep: de Kerstmarkt op het Waagplein, de Winter Fair in d’Oude Stad, het Midwinterfeest in Graft-De Rijp en Scrooge de Kerstmusical in de Grote Kerk Alkmaar. Kijk voor het volledige programma en data op www.alkmaarprachtstad.nl.

Reacties

Cookieinstellingen