112

Pizzakoerier in Alkmaar ‘in val gelokt’ en beroofd door groep jongens

Foto: Pixabay

Een 14-jarige pizzakoerier is zaterdagavond 21 december  overvallen door een groepje jongens op de Koelmalaan in Alkmaar. De jongen kreeg daarbij meerdere klappen.

(bron: NH Nieuws / Politie)

De jongen reed rond 20.00 uur op de fiets naar de Koelmalaan om daar pizza’s te bezorgen. Toen hij aanbelde deed er niemand open, maar stond er opeens een groepje jongens achter hem.

Meerdere klappen
De pizzakoerier kreeg meerdere klappen en moest de pizza’s en zijn telefoon afgeven. De overvallers, mogelijk vier of vijf jongens, gingen er uiteindelijk vandoor met de pizza’s en wat kleingeld.

Van de overvallers is bekend dat ze mogelijk tussen de 14 en 18 jaar oud zijn. Een van hen droeg een rode jas, een ander een blauwe jas en een derde een zwarte jas. Allemaal hadden ze een capuchon op. De politie is op zoek naar getuigen.

Overvallen op pizzakoeriers
Het is niet de eerste overval op een pizzakoerier de afgelopen tijd. In november kreeg een pizzakoerier in Haarlem er flink van langs. In Heemskerk werd eerder die maand een 17-jarige pizzakoerier door twee overvallers bedreigd met een mes.

Cookieinstellingen