Recherchebureau onderzoekt ex

Stoppen met partneralimentatie na onderzoek.
Foto: Eigen foto
De partneralimentatie drukt voor sommige gescheiden partners een behoorlijke stempel op de maandelijkse lasten. Maar hoe krom is het als uw ex-partner met een ander een nieuw leven is begonnen en u door de hoge last bijna niet rond kunt komen?”Gerard Wuite, van het gelijknamige recherche- en incassobureau uit Zwaag, kan in zo’n geval van dienst zijn. “Laat ons onderzoek doen of het wel eerlijk is dat u nog steeds alimentatie betaalt.”

“Betaling van partneralimentatie is natuurlijk wel gebonden aan regels, maar sommigen zijn er niet van op de hoogte dat het betalen ook gestopt kan worden. Dit gaat natuurlijk niet zomaar. Uiteraard dient er wel aangetoond te worden dat uw ex affectief samenwoont met de nieuwe liefde en zij elkaar wederzijds verzorgen.”

“Daarvoor hebt u een recherchebureau als de onze nodig.”Wuite is ingeschreven bij het ministerie van justitie, zodat het bewijs in de rechtbank kan worden gebruikt.

“Uit ervaring blijkt dat de ex-partner zelfs tot in de rechtbank ontkent, om de maandelijkse toelage maar te behouden. Er worden allerlei smoezen en verzinsels bedacht om het extraatje te behouden. Inmiddels is dat ook allang niet meer bedoeld voor het levensonderhoud van de ex-partner, maar om leuke uitstapjes te maken en vakanties te betalen. Gelukkig ziet de rechter dit steeds vaker in, waardoor de alimentatiebetaling stopt en de kosten voor het onderzoek ook nog eens voor rekening van de ex-partner komen.”

Wuite is bereikbaar via telefoonnummer 0229-247758, email:  [email protected] en via de site www.WuiteRechercheEnIncasso.nl.

 

Reacties

Cookieinstellingen