55+

Burgemeester Bruinooge en echtgenote ontvangen en feliciteren zes bruidsparen met 60-jarig jubileum

Alkmaar is een grote stad en heeft bovendien een aantal dorpskernen in de omgeving die bij de stad Alkmaar horen. Vele huwelijks-jubilea jaarlijks te vieren en daarom is het voor burgervader Bruinooge en zijn echtgenote efficiƫnter elk kwartaal de jubilerende bruidsparen in die periode uit te nodigen voor een gezellig- en feestelijk samenzijn. Woensdag 13 maart 2019 vierden zes paren hun 60-jarig huwelijksjubileum.

tekst, foto’s en film Charles Duijff (klik op een foto voor uitvergroting) Bekijk zeker ook het filmpje!

Rond de klok van 15.00 uur maakte burgemeester Bruinooge en zijn echtgenote hun opwachting en feliciteerden alle paren, familieleden en kennissen persoonlijk (zie filmpje)

Eerst was er tijd voor koffie met gebak en sprak burgemeester Bruinooge de aanwezigen toe. De burgervader doet dit altijd op een informatieve wijze. Naast felicitaties natuurlijk, vertelt hij zijn gasten een stukje geschiedenis over de Prinsenzaal in het Stadhuis aan de Langestraat 97, de zaal waar de jubilea traditioneel worden gevierd.

Hieronder treft de foto’s en de namen van de bruidsparen en daarmee een impressie van het gezellige samenzijn. Namens de redactie van Alkmaar.nieuws.nl feliciteer ik alle paren en betrokkenen met deze heuglijke gebeurtenis!

Bruidspaar Smit-GielingBruidspaar Debets-van BrenkBruidspaar Koomen-MulBruidspaar Luitjes-KluftBruidspaar Nijman-Blom Bruidspaar Wiersma-Zoll

 

Reacties

Cookieinstellingen