Architect trapt Nederlandse Zaken af

De Domus, ontwerp Maarten Min.
Foto: eigen foto

Nederlandse Zaken is officieel van start gegaan. Directeur voor Alkmaar en wijde omgeving is Paddy Stegerhoek. Architect Maarten Min, ontwerper van het Domus-gebouw aan de Laat in Alkmaar, trapt maandag de evenementenagenda af.

Paddy Stegerhoek was voorheen directeur bij de afdeling Noord-Kennemerland van Meerbusiness. Dat is een van de netwerkorganisaties voor ondernemers, die nu zijn opgegaan in Nederlandse Zaken. “Het platform bestaat uit twaalf provincies, die op hun beurt weer zijn onverdeeld in regio’s. en heeft tot doel om bedrijven bij elkaar te brengen. Het wil daarmee een katalysator zijn voor zakendoen tussen die bedrijven”, aldus Paddy.

“Onze evenementen zijn hoofdzakelijk inhoudelijk van aard. Zo organiseren wij iedere maand een themaontbijt, waarbij netwerken, verbinden en kennis delen centraal staan. Er worden voor onze leden exclusieve workshops, trainingen en lezingen georganiseerd en natuurlijk ontbreken ook een aantal ontspannende evenementen niet op de agenda.” De NHN Business Awards 2015 worden dit jaar voor de tweede keer gehouden, en wel op 22 oktober in Chateau Marquette in Heemskerk. “We sluiten 2015 af met een prachtig kerstdiner op landgoed Waterland en najaar 2015/voorjaar 2016 zal ons eerste landelijke congres plaatshebben.”

Min

Aan de Bergense architect Maarten Min de eer om het startschot voor Nederlandse Zaken Noord-Holland te geven. Maandag 12 januari tussen 9 en 11 uur geeft hij op zijn kantoor aan de Hoflaan in Bergen voor een kleine groep ondernemers een zeer exclusieve workshop over creatief ondernemen. Er is nog een plekje vrij.

Paddy: “Maarten heeft ervoor gekozen om deze workshop in deze maand te houden, omdat dan alle ideeën nog fris zijn.” Min ontwierp medio jaren tachtig, op de plek van de Dominicuskerk aan de Laat, winkelcentrum Domus. Dat was enkele dagen geleden in het nieuws, doordat de huurcontracten van de laatste winkeliers per 1 januari zijn opgezegd. Het door velen verfoeide gebouw gaat zo goed als zeker plat voor nieuwbouw waarin de Primark zich zal vestigen.

 

Reacties

Cookieinstellingen