Twee Zeeuwen mishandeld

Mishandelaars gezocht.
Foto: geralt

De politie zoekt naar drie mannen, die worden verdacht van mishandeling van twee Zeeuwen op de Sint Sebastiaanstraat in Alkmaar.

Donderdagavond rond 23 uur liepen een 27-jarige man uit Goes en een 22-jarige man uit Yerseke met twee vrienden via de Sint Sebastiaanstraat in de richting van de Kanaalkade. Over de Kanaalkade kwam met hoge snelheid een personenauto aanrijden. De bestuurder sloeg af de Sint Sebastiaanstraat op.

Door de snelheid van de auto hadden de vier mannen geen tijd om opzij te stappen. De bestuurder van de auto stopte, waarna er drie personen uit de auto stapten. Twee van hen liepen op de mannen af. De man uit Yerseke kreeg een kopstoot, maar liep geen ernstig letsel op. De man uit Goes werd ook mishandeld. Hij was korte tijd buiten bewustzijn en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Na de mishandeling stapten de mannen weer in de auto en reden met hoge snelheid weg. De daders zijn drie blanke mannen, waarvan er een gekleed ging in een vestje van de Hells Angels. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Alkmaar op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem, bel dan Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

Reacties

Cookieinstellingen