Associatie Uitvaartverzorging geeft theatergroep Karavaan speelruimte

Foto: Uitvaartcentrum

Als uitvaartverzorger wil je midden in het leven staan, hoe gek dat misschien ook klinkt als je juist met de dood bezig bent. Maar de dood is nu eenmaal een gegeven waar we allemaal mee te maken krijgen.

Daarom denken wij dat het goed en mooi kan zijn om daar voor het zover is al eens over na te denken. Om hier een bijzondere vorm aan te geven, zijn wij een samenwerking aangegaan met theatergroep Karavaan.

Karavaan is een jaarlijks terugkerend podiumkunstenfestival op cultuurhistorische of andere bijzondere plekken in de regio Alkmaar.

Zij hebben een voorstelling gemaakt met de titel: GROND; over de grond waarop je begraven wilt worden. In hun woorden: “Hoe je achtergelaten wordt en door wie ligt niet in je eigen handen. De regie over je nalatenschap bepaal je nooit helemaal zelf en sinds de kerk op een zijspoor is gezet, kan het alle kanten op.

Er zijn genoeg rituelen om met de dood om te gaan maar waarom kiezen we vaak dezelfde?” In en om de bijzondere omgeving van ons uitvaartcentrum aan de Edisonweg ontmoet je een groep spelers die samen hiermee om moet gaan. Ook al willen ze niet. Een fysieke voorstelling met prachtige live beelden die als een herinnering op je netvlies blijven.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de website van Karavaan, klik hier!

De kaartverkoop vindt plaats via deze website.

Deze voorstelling wordt gespeeld van 30 mei t/m 10 juni. Precieze data en tijdstippen staan op de website.

Reacties