Ultrafijnstof: een ontzichtbare ziekmaker

Foto: HaloClinic

Dit onderwerp is bijna altijd het gesprek van de dag in de zoutkamers van de HaloClinic. Ultrafijnstof is een onzichtbare ziekmaker. Je ziet het niet en merkt er pas wat van als het te laat is.

Na het vorige stuk over preventie naar aanleiding van een artikel van het longfonds over ingeademde stoffen op het werk, is HaloClinic verder gaan zoeken en kwam daarbij een onderzoek tegen over de ultrafijnstof concentraties rondom Schiphol.

Hogere medische kosten

Wat opvalt bij dit onderzoek en de talloze andere onderzoeken op dit vlak, is dat er veel wordt onderzocht, maar dat er geen maatregelen worden genomen om de risico’s voor de bevolking te verminderen. Er gebeurt niets omdat economische en bedrijfsbelangen veel belangrijker zijn. Men is niet van plan om er iets te doen, hoe hard er ook om wordt gevraagd door maatschappelijke organisaties.
Er wordt niet nagedacht over de kosten op langere termijn door uitval van mensen en hogere medische kosten door COPD, Astma en luchtwegproblemen. Als u het artikel leest dan zult u zien dat kinderen nu al een achterstand in de gezondheid kunnen oplopen. Dat is iets wat we NIET willen natuurlijk.

Schoon je longen en lichaam bij HaloClinic Nederland

Op korte termijn zal er geen oplossing zijn, we kunnen echter wel onze eigen verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat de longen en je lichaam gereinigd en schoon gehouden worden. Dat kan bijvoorbeeld in de zoutkamers van de HaloClinic Nederland. De droge inhalatie van micron zoutdeeltjes maakt luchtweg, longen en lichaam schoon en geeft het afweersysteem een opkikker.

Halotherapie is 100% natuurlijk en medicatievrije therapie.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen