Opnieuw vrouw aangerand in Alkmaar door fietsende man met capuchon

Foto: Charles Duijff

Een vrouw is gisteravond laat op de Helderseweg aangerand door een man op een fiets.  Het signalement komt overeen met de serie-aanrander die vorig jaar tientallen vrouwen bij hun billen greep. De politie is naar hem op zoek.

(bronnen: NH Nieuws/Politie)

Het slachtoffer liep rond 22.45 uur ter hoogte van de brandweerkazerne bij de binnenstad, toen ze een hand voelde op haar achterwerk. Daarop belde ze de politie en vertelde dat de een capuchon op had en reed op een sportieve fiets met iets roods daaraan.

De politie startte meteen een grote zoekactie. Er ging onder meer een burgernetmelding uit. Ook worden camerabeelden uit de omgeving gecheckt. Toch is hij niet gevonden. De politie roept nu getuigen op om zich te melden

De man had het volgende signalement:

  • man
  • huidskleur onbekend
  • normale, gemiddelde lengte
  • leeftijd onbekend
  • hij was gekleed in een grijze jas met capuchon
  • hij reed op een sportieve herenfiets; zwart of donker van kleur.

Vragen aan het publiek
De politie is op zoek naar mensen die camerabeelden bezitten uit de directe omgeving van de Brandweerkazerne van afgelopen maandagavond of van de Helderseweg, waar deze fietser mogelijk op te zien is.

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien hebben van deze aanranding of die informatie hebben die voor dit onderzoek belangrijk kan zijn. Zij worden vriendelijk verzocht dit te delen met de zedenpolitie in Alkmaar via het tipformulier of via tel.nr. 0900-8844. Zaaknummer 2021100131.

Cookieinstellingen