Nieuwe SportXperience met vijf verschillende sporten

Foto: SportXperience

Alkmaar – Bij het project ‘SportXperience’ maken kinderen van 6 t/m 11 jaar gedurende het sportseizoen kennis met vijf verschillende sporten. Dinsdag 6 september start er een nieuwe sportXperience groep met de sport schermen.

Deelnemers beoefenen deze sport gedurende vijf weken. Vervolgens staan handbal, rugby, atletiek en judo op het programma. Er zijn nog plekken in de groep vrij, geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.alkmaarsport.nl/sportxperience. De eigen bijdrage bedraagt € 75,- voor een heel sportseizoen van 25 lessen.

Vijf verenigingen, waaronder de Alkmaarse Rugby U.F.C., A&O Handbal, Holland Schermen, Atletiekvereniging Hylas en Beentjes Judo-Sport doen mee aan de SportXperience. Dit wordt mogelijk gemaakt door de organisatie van Alkmaar Sport en de ondersteuning uit het maatschappelijke Lokale Sportakkoord van de gemeente Alkmaar.  Elke vijf weken staat er bij SportXperience voor de deelnemers een andere sport op het programma, op een andere sportlocatie in Alkmaar. Zo ontstaat de unieke mogelijkheid te ontdekken waar de interesses en talenten van de kinderen nu écht liggen. Na afloop van het sportseizoen ontvangen de deelnemers bovendien een sportadvies op maat.

In de groep die 6 september van start gaat is nog plek. Deelnamekosten kunnen eventueel ook betaald worden met het tegoed op de AlkmaarPas. Neem bij vragen contact op met Marlou Zuurbier via [email protected]. Het precieze trainingsprogramma met tijden, locaties en aanmeldmogelijkheid vindt u op www.alkmaarsport.nl/sportXperience.

Cookieinstellingen