112

Politie zoekt getuigen van mishandeling jonge vrouw in Alkmaar

Foto: Wim Meijer Fotografie

De politie zoekt getuigen van de mishandeling van een jonge vrouw aan het Heukelspad in Alkmaar. Een jonge vrouw uit Alkmaar fietste zaterdagnacht op 6 november omstreeks 01.30 uur achter de school ‘Jan Arentsz’. Uit het niets reed er een auto over het fietspad door het park Rekerhout achter haar aan. Nadat zij het tunneltje passeerde, werd zij aangereden door deze auto.

Het slachtoffer werd door de bestuurder stevig aan haar armen vastgepakt en kreeg een klap op haar hoofd. Op het moment dat de vrouw begon te te gillen liet de man los. Het slachtoffer wist vervolgens weg te komen en rende snel naar huis, haar fiets achterlatend.

De politie zoekt getuigen en/of mensen die iets opvallends gezien hebben in de nacht van 6 november in de buurt van het Heukelspad. De verdachte reed in een lichtkleurige auto, een klein model. De jonge man was in het zwart gekleed en droeg een zwart petje met een capuchon.

Heeft u informatie die de politie kan helpen? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Cookieinstellingen