Kerstwandeling in Alkmaar-Heiloo

Foto: Emergemedia

Wie een mooie winterse kerstwandeling voor 1e of 2e kerstdag zoekt, of een leuk uitje in de kerstvakantie, kan op de website Kerstwandeling2021.nl terecht.

Ook in Noord-Holland, in de regio Alkmaar en Heerhugowaard, vindt dit jaar een kerstwandeling plaats. Het is een winterse wandelroute met een leuke challenge / puzzeltocht voor het hele gezin. De route is 5 km en loop door het buitengebied van Heiloo en het Heilooërbos. In Noord-Holland zijn ook twee andere kerstwandelingen, in Amsterdam en Amstelveen.

Veel georganiseerde wandelingen gaat dit jaar niet door. Daarom is de Kerstwandeling 2021 corona-proof opgezet. De route kan individueel of in een klein gezelschap worden gelopen, op een moment dat het de wandelaars zelf schikt. Zo wordt drukte vermeden. Er zijn per regio een maximaal aantal tickets beschikbaar, dus het loont om je tijdig aan te melden, zodat je zeker weet dat je mee kunt doen.

“Neem een rugzakje en een mobiele telefoon met GPS-app mee. Er zijn onderweg prikkelende vragen en leuke opdrachten. Voor alle goede inzendingen is er een attentie,” aldus de organisatie.

De Kerstwandeling 2021 is een initiatief van samenwerkende routemakers. Een deel van de opbrengst gaat naar noodhulp aan vluchtelingen die deze winter in moeilijke omstandigheden doorbrengen.

Kijk ook op  https://www.kerstwandeling2021.nl en https://www.kerstwandeling2021.nl/alkmaar-heiloo.

Reacties

Cookieinstellingen