Beauty by Sorena: nieuwe schoonheidssalon in Alkmaar Noord

Foto: Aangeleverd

ALKMAAR – Ben je toe aan een moment voor jezelf? Heb je er behoefte aan om alles even achter je te laten en nergens aan te hoeven denken? Dat kan bij Beauty by Sorena, de nieuwe schoonheidssalon in Almaar Noord.

Het gezicht van ‘Beauty by Sorena’ is Anne-Roos:  38 jaar, getrouwd met Peter en moeder van twee kinderen. Op haar 18e begon Anne-Roos met schoonheidsverzorging, deed daarna een kappersopleiding en was vervolgens ruim 6 jaar werkzaam als kapster.

Na een omweg van 10 jaar in de kledingbranche begon het toch weer bij haar te kriebelen om met uiterlijke verzorging bezig te zijn. Ze voelde zich al een tijdje niet meer gelukkig in de kledingbranche en nam tijdens de lockdowns de stap om zich volledig op beauty te storten.

Ze volgde alle nodige cursussen om weer helemaal up to date te zijn en kon tot haar geluk ervaren dat de praktijk nooit uit haar handen was gegaan. Praktijk waarvoor haar vriendinnen zich vrijwillig aandienden als proefkonijn.

Met ingang van 2022 is Anne-Roos volledig voor zichzelf begonnen met Beauty by Sorena, haar eigen schoonheidssalon aan huis, en helpt haar cliënten om  hun natuurlijke schoonheid te accentueren met schoonheidsbehandelingen waar hun huid behoefte aan heeft en die hun huid doet stralen!

Kijk voor meer informatie op de website van Anne-Roos: Beauty by Sorena.

Cookieinstellingen