Gratis open (aqua)fitnessdag bij zwembad Hoornse Vaart

Foto: Aangleverd

ALKMAAR – Op zondag 11 september organiseert zwembad Hoornse Vaart in samenwerking met Healthcenter Hoornse Vaart een gratis open (aqua)fitnessdag in sportcomplex Hoornse Vaart.

In de ochtend kunnen deelnemers van 09.30 – 13.00 uur meedoen aan verschillende groepslessen in de spiegelzaal van het Healthcenter. In de middag kunnen deelnemers vervolgens van 13.30 – 15.40 uur diverse aquafitness activiteiten proberen in het 50-meterbad van zwembad Hoornse Vaart. Ervaar hoe het is om te sporten in het water of werk aan je gezondheid tijdens een van de groepslessen. Deelname is gratis en aanmelden is alleen nodig bij Aquajump, FloatFit en Aquakickboksen. Meer informatie is te vinden via www.hoornsevaart.nl/(aqua)fitnessdag.

Ervaar verschillende groepslessen
Tijdens de open (aqua)fitnessdag kunnen deelnemers onder leiding van gediplomeerde instructeurs meedoen aan 7 verschillende groepslessen in de spiegelzaal van het Healthcenter en aan 4 aquafitness activiteiten in het 50-meterbad van zwembad Hoornse Vaart. In blokjes van 20 of 30 minuten kunnen deelnemers de diverse activiteiten ervaren. Het is mogelijk om aan één of meerdere blokjes deel te nemen. D

eelnemers aan de open (aqua)fitnessdag hebben op zondag 11 september ook gratis toegang tot de fitnessruimte waar zij een gratis lichaamsmeting kunnen doen. Hierbij wordt onder andere het vetpercentage, de spiermassa en de metabolische leeftijd gemeten. Indien u op zondag 11 september een jaarlidmaatschap afsluit bij Healthcenter Hoornse Vaart, krijgt u een maand gratis sporten.

Zwembad Hoornse Vaart introduceert deze dag twee nieuwe aquafitness activiteiten, namelijk: Aquajump en Aquakickboksen. Twee dynamische workouts! Deelname is gratis en aanmelden is alleen nodig bij Aquajump, FloatFit en Aquakickboksen.

Cookieinstellingen