Lessen portret- en modeltekenen in Alkmaar

Foto: Inge Koetzier van Hooff

ALKMAAR – Bij Artiance (Centrum voor de Kunsten Alkmaar) gaan weer de model- en portret tekenlessen van start. De cursussen, gegeven door Inge Koetzier van Hooff, zijn bedoeld voor volwassenen en worden gegeven in een ruim atelier bij Artiance.

De lessen beginnen steeds met een uitleg. Daarna kan ieder vrij aan de gang op eigen niveau en in eigen stijl. Je leert de basis en verschillende creatieve manieren van kijken en tekenen van het model. Het is veel oefenen en veel schetsen. Inge is er steeds om te begeleiden en alle vragen te beantwoorden. De aanpak is inspirerend, creatief en ontspannen.

De lessen zijn geschikt voor beginners die een goede basis willen leren, en voor ervaren tekenaars die houden van tekenen naar model en de vaardigheden willen opfrissen. Er zijn ezels en tekenborden aanwezig in het atelier, ook houtskool en papier, koffie, thee en de modelkosten zijn inbegrepen in de prijs.

Meer informatie is te vinden op www.koetziervanhooff.eu. Opgeven kan direct bij Inge via 0624988036 of [email protected]

Cookieinstellingen