Veel activiteiten in herfstvakantie bij zwembad Hoornse Vaart

Foto: Alkmaar Sport

ALKMAAR – Van zaterdag 15 tot en met zondag 23 oktober is het weer herfstvakantie. Zwembad Hoornse Vaart pakt dan uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag, elke middag een 15-meter lange stormbaan in het 50-meterbad én voor de allerkleinsten een Experience Center in het Instructiebad.

Daarnaast organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen en een snelcursus voor diploma B en C in de vakantie.

Gratis animatie en stormbaan
Kinderen die van klimmen, klauteren en glijden houden kunnen hun geluk niet op, want van 15 oktober tot en met 23 oktober ligt elke middag de 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Voor de allerkleinsten ligt elke dag het splinternieuwe Experience Center in het Instructiebad. Daarnaast is er op de woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie. Iedereen kan in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier!

Extra zwemlessen en snelcursus B en C
Op verschillende dagen in de herfstvakantie kunnen kinderen deelnemen aan de extra zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Op deze dagen zullen er lessen aangeboden worden voor verschillende niveaus. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. Meer informatie over de extra zwemlessen is te vinden via www.hoornsevaart.nl/Extrazwemlessen. Tevens organiseert zwembad Hoornse Vaart een snelcursus voor het B- en C-diploma. In zwembad De Hout is het mogelijk om het B-diploma binnen 3 dagen en het C-diploma binnen 5 dagen te halen. Meer informatie over de snelcursus is te vinden via www.hoornsevaart.nl/snelcursus.

Reacties

Cookieinstellingen