Kleurrijke fotowandeling door herfstig Zwanenwater bij Callantsoog

Foto: Natuurmonumenten

Op zaterdag 15 oktober krijg je de kans om prachtige paddenstoelen te fotograferen in delen van het Zwanenwater waar je anders niet kunt komen! Deze fotowandeling is een buitenkans voor natuurfotografen.

Onder leiding van een vrijwillige boswachter struin je circa drie uur door natuurgebied het Zwanenwater bij Callantsoog en kom je op bijzondere, nog bijna onontdekte plekken in dit prachtige waterrijke duingebied. Plekken ver van de paden, waar je anders niet mag komen.

Je struint door de duinen, door bosjes en langs de natuurlijke duinmeren van het Zwanenwater. Laat je verrassen door de gevarieerde natuur en fotografeer de prachtige landschappen, de talrijke paddenstoelen en de herfstkleuren in het Zwanenwater. Maak gebruik van het lage, warme licht waar deze tijd van het jaar bekend om staat.

De wandeltocht wordt begeleid door vrijwillige boswachters. Zij fotograferen zelf graag en vaak in het Zwanenwater. De begeleiders kennen dan ook de mooiste plekken voor het maken van de beste foto’s. Je gaat naar onontdekte plekken en buiten de paden van dit bijzonder duingebied.

Meer informatie en aanmelden en kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Cookieinstellingen