Nieuwe single Alkmaarse band Black Operator

Foto: Aangleverd

ALKMAAR – De Alkmaarse rockband Black Operator meldt zich na een periode van twee jaar terug aan het muzikale front en brengt deze week een nieuwe single uit getiteld ‘Devils Road’ inclusief videoclip.

Zanger Sander: ‘De mogelijkheden om live te spelen waren door de Corona situatie de afgelopen twee jaar natuurlijk gering. We zijn echter niet op onze handen gaan zitten en hebben ons gedurende deze periode volledig gestort op het maken van nieuwe songs. Daar is onze nieuwe single Devils Road het eerste bewijs van’.

Gitarist Emile vult aan: ‘Doordat we in de periode dat we nog wel konden oefenen veel demo’s hadden opgenomen konden we deze tijdens de lockdowns thuis verder uitwerken en via de digitale kanalen toch met elkaar sparren over songs en ideeën. Alle bandleden beschikken over opname mogelijkheden thuis dus zodoende konden de opnames gelukkig gewoon doorgaan.

Sander: ‘Onze debuut album is nu een jaar of drie uit en we hebben een behoorlijk deel van ons volgende album inmiddels geschreven. Een releasedatum staat echter nog niet gepland. We willen namelijk eerst een serie singles uitbrengen om zo meerdere momenten van aandacht en publiciteit omtrent Black Operator te creëren’.

De single is te beluisteren op alle digitale platforms en de videoclip van Devils Road is te bewonderen op You Tube (ZIE HIERONDER) en de website van de band.

Cookieinstellingen