Bakkerij Jonker failliet

Foto: Pixabay

ALKMAAR / HEERHUGOWAARD – Bakkerij Jonker stopt ermee. De bakkerij had meerdere vestigingen in de regio Alkmaar, Schagen en Purmerend, die zullen nu allemaal moeten sluiten. De bakkerij maakte het verdrietige nieuws bekend via een Facebookbericht.

(bronnen: NH Nieuws / Bakkerij Jonker Facebook)

Vrijdag werd het faillissement aangevraagd en dinsdag is het werkelijkheid geworden. Bakkerij Jonker heeft winkels in Alkmaar, Purmerend, Schagen, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude en twee in Heerhugowaard die nu allemaal moeten sluiten.

Dinsdagmiddag meldde de bakkerij op Facebook dat er helaas een einde komt aan hun bestaan. Het personeel werd in de ochtend ingelicht. “Na dit verschrikkelijke bericht zijn ze weer gaan bakken. Zo konden de winkeldeuren vanochtend toch open”, valt er te lezen.

De curator heeft dinsdagmiddag aangegeven de mogelijkheden van een doorstart te onderzoeken. Een andere mogelijkheid is dat de zeven winkels worden overgenomen door een ander bakkersbedrijf. De curator verwacht enkele weken nodig te hebben om meer duidelijkheid te kunnen geven.

Cookieinstellingen