112

Vermoedelijk ontvoerde man Spanbroek gevonden in Beverwijk

Foto: Politie

BEVERWIJK / SPANBROEK – De man die vrijdagmiddag in het Noord-Hollandse Spanbroek door twee mannen is ontvoerd, is gevonden. Hij is na diverse meldingen aangetroffen in Beverwijk, zo’n 40 kilometer van het Spanbroekse centrum vandaan. Als de man medisch is onderzocht, neemt de politie hem in verhoor.

(bronnen: Politie / NH Nieuws)

Afgelopen zondag is een nieuwe foto verspreid die is gemaakt op het moment dat hij een bus instapt. Via Burgernet is vanmiddag een signalement verspreid van de man. Over de man kwamen vandaag tien tips binnen, waarvan drie tipgevers aangaven de man in Beverwijk te hebben gezien.

De onbekende man is afgelopen vrijdag rond 14.20 uur door anderen meegenomen in een auto aan de Herenweg. De politie is ervan overtuigd dat hij onder dwang meeging.

Aanhouding
De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen aangehouden in de Memlinclaan in Heerhugowaard. Wat hun rol precies is bij het incident zal nader worden onderzocht. De aanhouding van het tweetal heeft in ieder geval niet geleid tot de identiteit en/ of verblijfplaats van de man.

Cookieinstellingen