Stichting Zwerfdier zoekt collectanten

Foto: N.Cremer (aangeleverd)

ALKMAAR EO – In de week van 2 tot en met 8 juli houdt Stichting Zwerfdier haar jaarlijkse collecte. Zij kan nog collectanten gebruiken die een aantal straten willen lopen in Alkmaar Driehuizen, Graft, Grootschermer, Koedijk, Markenbinnen, Noordeinde, Oterleek, Oudorp, De Rijp, Schermerhorn, Starnmeer, Stompetoren, West- en Oost-Graftdijk, Zuidschermer en Heiloo.

Stichting Zwerfdier vangt zwerf- en afstandskatten op in de regio Alkmaar. Na opvang worden de katten klaargestoomd voor een nieuwe eigenaar. Voordat een kat daar klaar voor is, is vaak medische zorg nodig en woont de kat korte of langere tijd bij de stichting. Daar is veel geld voor nodig. Daarom houdt zij ieder jaar een collecte voor de broodnodige euro’s. De kattenopvang van Stichting Zwerfdier is gevestigd aan de Klompenmakerstraat 38 in Alkmaar.

Meer ‘lopers’ broodnodig
Een vaste groep collectanten gaat trouw ieder jaar op pad, maar er zijn nog heel veel straten en wijken waar nog geen ‘lopers’ zijn. Simpelweg omdat er niet genoeg vrijwilligers voor zijn. Uitbreiding van het aantal collectanten is dus zeer welkom! Dus woont u in het collectegebied van Stichting Zwerfdier, heeft u in de week van 2 tot en met 8 juli een paar uurtjes over maar twijfelt u nog? Niet doen! Probeer het gewoon een keer en geef u snel op.

Iedere euro telt
Hoe meer mensen met een bus lopen, hoe hoger de opbrengst voor de stichting. De opbrengst van de jaarlijkse collecte is essentieel voor haar voortbestaan en dus voor de opvang van zwerfkatten. Uw hulp is hard nodig dus collecteer mee. U kunt natuurlijk ook samen met iemand anders lopen, dat is nog gezellig ook!

Aanmelden
Stuur een mail naar [email protected] of geef u op via een belletje naar telefoonnummer (072) 561 2482.

Stichting Zwerfdier Adoptieverblijf (foto: Aangeleverd)
Cookieinstellingen