Hybride houten vloer: betaalbaar alternatief voor massief hout

Foto: Dijkenwaard

Als je droomt van een houten vloer, maar je budget is niet toereikend voor een massief houten vloer of een parket dan is de hybride houten vloer hét alternatief. De hybride houten vloer wordt niet voor niets steeds populairder. Met deze vloer krijg je namelijk voor een betaalbare prijs de natuurlijke uitstraling en warmte van een houten vloer.

Dijk & Waard verkoopt de hybride houten vloer van Hywood. Een merk dat gebruik maakt van de drie technologieën Wood-Powder, Nature Protect en Aqua Seal. Deze technieken zorgen voor een vloer die waterbestendig, druk- en krasvast en onderhoudsvriendelijk is.

Een hybride houten vloer is geen massief houten vloer of een parket. Maar wat is het dan wel?
Een hybride houten vloer is een vloerbedekking die bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag is gemaakt van echt hout en onder het houten oppervlak zit een kern van samengeperste houtvezels en kunsthars. De vloer is dunner dan een massief houten vloer waardoor deze heel geschikt is voor vloerverwarmingssystemen.

Van klassieke, moderne tot landelijke stijl
De hybride houten vloer van Hywood zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Hierdoor kun je genieten van de authentieke uitstraling van echt hout zonder de kosten en het onderhoud die vaak gepaard gaan met massieve houten vloeren. Kies bijvoorbeeld voor een rustieke uitstraling, ga voor een visgraat patroon of extra lange planken. Of je nu een klassieke, moderne of landelijke sfeer in je huis wilt, wij staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij de juiste keuze. Maak van je huis een warme en stijlvolle plek met een hybride houten vloer van Hywood.

Voordelen hybride houten vloer
Een hybride houten vloer is niet alleen betaalbaarder dan een massief houten vloer maar heeft nog veel meer voordelen.

  • Authentieke uitstraling dankzij de bovenste laag echt hout
  • Waterbestendig en vochtafstotend
  • Druk- en krasvast door de Wood-Powder techniek
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Geschikt voor vloerverwarming

Meer weten over de keuze voor een hybride houten vloer?
Wil je meer te weten komen over onze hybride houten vloeren? Kom dan langs in onze showroom of bel ons voor een afspraak! Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte houten vloer te vinden voor jouw woning.

[Maak afspraak]

Cookieinstellingen