Provincialeweg Alkmaar – Schagen (N245) donderdag afgesloten door asfaltreparaties

Foto: Pixabay

ALKMAAR – Op donderdag 7 december wordt het asfalt van de provinciale weg N245 op 2 locaties gerepareerd. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt de N245 van 20.00 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 5.00 uur  in 1 richting afgesloten, vanaf de kruising bij de Laan van Darmstadt/De Keesman tot aan de kruising met de Laan van Tata/De Helling.

(bron: Provincie Noord-Holland)

Het verkeer vanuit Alkmaar naar Schagen wordt omgeleid via Nollenweg (N508), Westerweg (N242) en Provincialeweg (N504). Het verkeer richting Alkmaar ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

Winterklaar maken van wegen
Het asfalt van de provinciale weg N245 wordt op 2 locaties gerepareerd. Dat is nodig om vorstschade tijdens de winterperiode te beperken. Het asfalt kan anders kapot vriezen, waardoor gaten in het wegdek ontstaan. In opdracht van de provincie voert gebiedsaannemer BAM/Krinkels/Equans op meerdere wegen in de regio kleine reparaties uit om de vorstschade te beperken. Tijdens die werkzaamheden is de verkeershinder beperkt.

Meer informatie
Weggebruikers en inwoners met vragen kunnen contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800-0200 600 (gratis) of via [email protected]. Of volg de werkzaamheden via de regionale Facebookpagina (@AlkmaarNH).

Cookieinstellingen