Warme Winter Schaatsbaan op Waagplein

Foto: Pixabay

ALKMAAR – In de binnenstad van Alkmaar is het in de Warme Wintermaanden extra gezellig! Er valt genoeg te beleven, proeven en sfeervol wintershoppen. Van 9 december tot en met 7 januari kun je komen schaatsen op het Waagplein, maar er is meer! Want er komt ook een gezellige warme wintertent naast de schaatsbaan waar je terecht kunt voor een Borrel, Glühwein, Warme Chocolademelk, koffie of een ander drankje.

In de weekenden treden er dj’s en zangers er op, er komt een Après ski feest en elke vrijdag is de Alkmaarse Kaas VrijMiBo. Ook komt er een foodtruck, een photobooth en de kerstman komt natuurlijk ook weer langs op het sfeervol ingerichte Waagplein!

Er zijn de hele maand diverse activiteiten op en naast de schaatsbaan en elke woensdagmiddag is er kinderdisco van 16:00 tot 18:00. De vrijdagen staan (hoe kan het ook anders) in het teken van kaas. Kaasproeverijen, Kaasfondue en kaas sjoelen on ice.

Schaatsen is gratis maar schaatsen huren is verplicht en de kosten hiervoor zijn € 3,50. Voor het schaatsen zal vooraf een tijdslot gereserveerd moeten worden zodat er wordt voorkomen dat het te druk wordt op de schaatsbaan.

Openingstijden schaatsbaan:

  • Maandag t/m woensdag 14:00 – 18:00.
  • Donderdag t/m zondag 14:00 – 18:00

Openingstijden wintertent:

  • Maandag t/m woensdag 14:00 -20:00
  • Donderdag 14:00 – 21:00
  • Vrijdag t/m zondag 14:00 – 22:00
Cookieinstellingen