VONK host 10 januari Skills wedstrijden voor Noord-Holland!

Foto: Vonk

ALKMAAR / SCHAGEN – Het is na vele voorrondes bijna zover. Woensdag 10 januari vinden er Skills talents wedstrijden plaats op twee Vonk mbo vestigingen waar vmbo teams uit heel Noord-Holland aan deelnemen. Zowel in Alkmaar aan de Drechterwaard als in Schagen aan de Hofstraat nemen diverse teams uit verschillende disciplines deze dag deel aan vakwedstrijden.

De maanden januari en februari 2023 staan in het teken van kwalificatiewedstrijden van Skills Talents in heel Nederland, deze worden georganiseerd bij mbo-instellingen verdeeld over het land. Vonk host deze editie kwalificatiewedstrijden voor de regio Noord-Holland.

Vonk mbo locaties Alkmaar en Schagen stellen als hosting locatie voor de Skills Talents kwalificatiewedstrijden hun praktijkfaciliteiten beschikbaar. Betrokken collega’s maar ook zeker studenten staan klaar om van deze wedstijddagen iets moois te maken. Op de Vonk locatie Schagen aan de Hofstraat zijn wij ook ontzettend blij met de prettige samenwerking met het Regius College die ook diverse praktijklokalen beschikbaar stelt zodat in diverse richtingen vakwedstrijden plaats kunnen vinden.

Tijdens deze wedstrijden zullen vmbo leerlingen vanuit de regio strijden voor een landelijke finaleplaats in de Brabanthallen in maart 2024. Je kunt 10 januari deelnemen met een team daar zijn de inschrijvingen reeds voor gesloten, maar je kunt ook komen kijken en in gesprek met onze projectleiders binnen Vonk van Skills, Agnetha van Brakel en Mariska Visser. Een bezoekje om mee te kijken bij deze vakwedstrijden is op 10 januari zeker mogelijk. Mocht je al twijfelen aan deelname als vmbo team in de regio Noord-Hollland is dit een uitgelezen kans om een keer te komen proeven en meekijken.

In Alkmaar aan onze locatie Drechterwaard, strijden de vmbo teams op woensdag 10 januari voor drie vakrichtingen; bloemwerk, tuinontwerp en aanleg en media, ict en vormgeving.

In Schagen aan onze locatie Hofstraat, strijden de vmbo teams op 10 januari voor de volgende vakrichtingen; Economie & Ondernemen, Horeca, Bakkerij en Recreatie, Zorg & Welzijn, Mobiliteit & Transport, Produceren, installeren en energie & Bouwen, wonen & interieur.

De deelnemende teams zowel leerlingen als begeleiders van Vonk vmbo Castricum en Alkmaar, Van der Meij college, Scholen aan Zee, Regius College, PCC, Technisch college Velsen, Thamen, SG Triade, Vellesan College wensen wij uiteraard allemaal ontzettend veel succes en plezier.

Cookieinstellingen