Kop-Zorg organiseert Open deuren dag in en door Alkmaar

Foto: Aangeleverd

ALKMAAR – Op donderdag 4 april zwaait Kop-Zorg haar deuren open voor een Open Deuren Dag! Dit initiatief, georganiseerd in het kader van de Week van Autisme, biedt een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Kop-Zorg is van oudsher een psychologiepraktijk maar biedt daarnaast begeleiding in de thuissituatie, op werk, sport en opvoeding.

Bezoekers worden verwelkomd met een leuke routekaart, die hen meeneemt op een reis door de verschillende kantoren van Kop-Zorg. Hier zullen enthousiaste collega’s klaarstaan om meer te vertellen over alles wat de organisatie doet en waar ze voor staat. De route eindigt in de stadstuin van Kop-Zorg. Een mooie gelegenheid om rustig verder te praten, ervaringen te delen en te genieten van een ontspannen sfeer. Daarnaast biedt Kop-Zorg ook een kijkje in enkele van haar leuke activiteiten en wordt je meegenomen in de wereld van autisme, een bijzondere tentoonstelling die ontstaan is vanuit onze creatieve groep.

“We zijn verheugd om onze deuren te openen voor deze speciale dag en om aan alle nieuwsgierigen te laten zien wat Kop-Zorg te bieden heeft,” zegt Marit van den Oord. “Het wordt een dag vol ontdekkingen, inspiratie en gezelligheid, en we kijken er enorm naar uit om onze bezoekers te verwelkomen.”

Dus markeer 4 april (16.00 – 19.00 uur)  in je agenda en kom langs bij Kop-Zorg voor een dag vol ontdekkingen, inspiratie en gezelligheid. Het team kijkt er alvast enorm naar uit om jullie te verwelkomen! We zien jullie graag bij de start van de route op Oudegracht 225 in Alkmaar.

Cookieinstellingen