Open Huis bij Artiance

Foto: Artiance

ALKMAAR – Zaterdag 22 juni zet Artiance haar deuren wijd open. Kom tussen 12.00-16.00 uur naar het Canadaplein en proef de sfeer van ons bruisend cursuscentrum. Artiance biedt cursussen op het gebied van: Beeldende kunst, Musical, Theater, Muziek, Media & Design en Dans.

Het jaarlijks Open Huis wordt dit jaar niet in september maar vóór de zomervakantie georganiseerd!  Kom op zaterdag 22 juni naar het Open Huis in Festivalsfeer! Dompel je onder in een wereld vol kunst, muziek, theater, laat je inspireren en doe mee aan gratis workshops!

Altijd zelf al iets willen doen op het gebied van muziek of beeldende kunst maken. Of wil je je kinderen aanmelden voor muziekles, musical, theater, dans of beeldende kunst?  Tijdens het Open Huis kun je van een aantal cursussen een voorproefje krijgen.

Doe mee aan de gratis workshops, probeer te spelen op diverse instrumenten, maak kennis met onze (nieuwe) docenten en geniet van de presentaties en optredens op het talentenpodium.

Laat je inspireren door de dynamische expo op het plein en beleef ‘Samen kijken naar Kunst’.Kortom er is weer van alles te doen! Ontdek wat jij het allerleukste vindt.

  • Het aanbod voor volgend cursusjaar staat op de website en je kunt je nu al aanmelden! Kijk voor het programma van het Open Huis in de agenda op de website van Artiance.
  • Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3, Alkmaar

 

Cookieinstellingen