Nieuws.nl heet u van harte welkom op lokale nieuwssite van de gemeente Alkmaar

Foto: Charles Duijff

Met Nieuws.nl heeft u ongetwijfeld eerder kennis gemaakt terwijl u op het internet zocht naar landelijk nieuws. Deze bekende Nieuwsprovider streeft er naar voor iedere gemeente in Nederland ook een lokale redactie samen te stellen. Voor Alkmaar gaan de journalisten/fotografen Wim Meijer en Charles Duijff als beheerders het lokale- en ook regionale nieuws voor u presenteren en bijhouden.

Wim Meijer heeft al het beheer van de volledige IJmond: Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest. Charles Duijff beheert de gemeenten Bloemendaal en Heemstede.….Wat kunt u van ons verwachten? Naast kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal en waar relevant ook korte filmfragmenten willen wij u voorzien van lokaal nieuws uit uw gemeente. Ook regionaal nieuws achten we van groot belang. Natuurlijk willen we graag persoonlijk kennis maken met leden van het Alkmaarse gemeentebestuur. (klik op onderstaande foto’s voor vergroten)Graag maken we kennis met Alkmaarse festiviteiten. De Kaasmarkt was voor ons natuurlijk een logisch begin We hebben ook de Alkmaarse Sky-line ontdekt door beklimming van de Grote Kerk. Deze ‘klim naar de Hemel’ is vanwege groot succes overigens verlengd tot en met 8 oktober 2018.  Graag maken we kennis met maatschappelijke organisaties, zoals bijvoorbeeld de stichting ‘Samen Zijn We Sterk’ (voor u hier een link naar de website) Samen Zijn We Sterk

Veel werk aan de winkel:

Een grote stad als Alkmaar (ruim 108.000 inwoners) leer je niet in een paar weken kennen. Zelfs niet met z’n tweeën. Uw hulp is danook van harte welkom!  Heeft u nieuws, tips en ideeën? Mail ons op [email protected] Laat naast uw mailadres meerdere contactgegevens achter, zodat wij u gemakkelijk kunnen benaderen.

Ondernemers:

Ondernemers weten vaak als geen ander wat in hun woonplaats speelt. Immers, het succes van een onderneming hangt mede af van de locatie, de infrastructuur en (toekomstige) bestemmingsplannen van de gemeente. Als ondernemer weet je waar het publiek op let en wat de wensen of ongenoegens zijn van inwoners.

Belangrijk voor ons is danook kennismaking met Alkmaarse ondernemers en hun visie op tal van terreinen. Gedurende de ontwikkelingsperiode van deze website willen we graag iets terugdoen voor waardevolle informatie. Dat kan zijn een mooie fotorapportage van uw onderneming en eventueel een interview. Nogmaals uw bericht naar: [email protected]

DANK VAST VOOR UW REACTIE !! Zo ziet ons beeldmateriaal er uit!

Duinbrand nabij Heemskerk 16 juli j.l

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen