Wedstrijd AZ tegen NAC rechtstreeks op NH Nieuws

Foto: Charles Duijff Fotografie

Vanmiddag begint van het Alkmaars AZ de voetbalcompetitie met de wedstrijd tegen NAC Breda. Mediapartner NH Nieuws zendt de westrijd uit via een livestream op hun site, op de app, en via hun  Facebookpagina.

De wedstrijd in het AFAS Stadion begint vanmiddag om 16.45 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie.

Teleurstelling
De vraag is of de Alkmaarders de teleurstelling van de vroege uitschakeling in Europa door FC Kairat te boven zijn. Volgens trainer John van den Brom is er vanaf maandag goed getraind. Hij is blij dat de competitie van start gaat. “Eindelijk, en lekker dat je thuis speelt”, zei de oefenmeester tegen NH Sport. “We willen ons revancheren. De uitschakeling was in het begin ook moeilijk voor de staf. Het voordeel is dat je nu maar één wedstrijd per week speelt en je goed kan voorbereiden op de tegenstander.”

Personele problemen
Van den Brom heeft nog een aantal personele vragen. Zo is het onzeker of aanwinst Bjorn Johnsen kan starten. De lange Noor is nog niet topfit, maar zit wel bij de wedstijdselectie. Van den Brom kan in ieder geval nog niet beschikken over Calvin Stengs (kruisband), Ondrej Mihálik (kruisband), Stijn Wuytens (lies/buikspier), Jeremy Helmer (hamstrings) en Marko Vejinovic (kruisband). Vejinovic heeft inmiddels wel zijn rentree op het trainingsveld gemaakt.

Volg AZ – NAC live:
Ga voor de livestream van de wedstrijd om 16.45 uur naar: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/229556/LIVE-AZ-NAC-Breda

Reacties

Cookieinstellingen