Een overzicht van de resultaten van de jeugdelftallen van AZ gedurende het afgelopen weekend:

AZ Onder 11 wint eerste drieluik
AZ Onder 11 is voortvarend begonnen aan een serie van vier kwalificatiedrieluiken, die bepalen op welk competitieniveau de ploeg uiteindelijk wordt ingedeeld. Zaterdag rekende de ploeg van Dennis Zwagerman af met Roda JC en FC Twente. Lees verder

Oefenzege op Twente voor AZ Onder 12
AZ Onder 12 heeft zaterdag een oefenzege op FC Twente geboekt. De ploeg was in het Twin Games-duel (7 vs. 7) met 14-7 te sterk voor de Tukkers. Toch waren trainers Dijar Kasim en Dico Blei niet tevreden over het vertoonde spel. Lees verder

AZ Onder 13 wint bij Feyenoord
AZ Onder 13 heeft zaterdag op Sportcomplex Varkenoord een zwaarbevochten overwinning geboekt op Feyenoord. De ploeg van trainer Jeroen Peetoom maakte het zichzelf lastig door de wedstrijd niet vroegtijdig in het slot te gooien, maar won wel: 0-1. Lees verder

Knappe comeback AZ Onder 14
AZ Onder 14 heeft bij de seizoensouverture direct laten zien over flink wat veerkracht te beschikken. Tegen Feyenoord stond de ploeg van trainer Bram Berkhout halverwege met 0-2 achter, maar bracht een sterke tweede helft de thuisploeg een punt: 2-2. Lees verder

AZ Onder 15 speelt gelijk tegen Feyenoord
AZ Onder 15 heeft zaterdag de competitie geopend met een 1-1 gelijkspel tegen Feyenoord. Op het AFAS Trainingscomplex kwam de ploeg van trainer Michael van Zijtveld in een sterke eerste helft op voorsprong, maar kwamen de bezoekers na rust langszij. Lees verder

AZ Onder 16 opent met zege bij ADO
AZ Onder 16 is zaterdag met een ruime overwinning aan de competitie begonnen. De ploeg van trainer Gijs Luirink kwam op bezoek bij ADO Den Haag in de eerste helft al op voorsprong en trok de punten in het tweede bedrijf definitief over de streep: 0-4. Lees verder

AZ Onder 17 doet zichzelf tekort
AZ Onder 17 heeft zaterdag bij de competitiestart een onverdiende nederlaag geleden. Op Sportcomplex Varkenoord in Rotterdam verloor de ploeg van trainer Kenneth Goudmijn met 3-1 van Feyenoord. Lees verder

AZ Onder 19 onderuit tegen Feyenoord
AZ Onder 19 heeft het openingsduel in de competitie nipt verloren. De ploeg van trainer Robert Franssen kwam zaterdag op het eigen AFAS Trainingscomplex op voorsprong, maar ging uiteindelijk met 1-2 onderuit. Lees verder