VV Alkmaar maakt zich op voor thuiswedstrijd tegen FC Twente

Foto: Ronald Gringhuis

Met vier punten uit 4 wedstrijden staan de dames van VV Alkmaar op dit moment op de 8e plaats van de Eredivisie, maar dat is wellicht wat vertekend.

Op het eerste gezicht is die 8e positie misschien teleurstellend, ware het niet dat in die eerste vier wedstrijden de uitwedstrijden tegen PSV als Ajax werden gespeeld, ploegen met beduidend hogere budgetten. De Eindhovenaren en de Amsterdammers zijn dan ook de twee koplopers in de Eredivisie.

Afgelopen week vond die uitwedstrijd plaats tegen de Ajax-vrouwen, een wedstrijd die weliswaar met 2-0 werd verloren, maar waar coach Judith Kuipers toch wel degelijk tevreden over was. VV Alkmaar ziet dan ook met vertrouwen uit naar de wedstrijd van vrijdag 12 oktober tegen FC Twente dat in Alkmaar op bezoek komt.

Twente staat op dit moment op de 6e plaats van de Eredivisie met evenveel punten als VV Alkmaar maar met een iets beter doelpuntensaldo (2 doelpunten verschil). Het beloofd dus een spannend potje te worden vrijdagavond. Coach Judith Kuipers is er duidelijk over: “We gaan weer voor een mooie voetbalavond vrijdag!”

  • Wedstrijd: VV Alkmaar – FC Twente
  • Datum/tijd: Vrijdag 12 oktober 19:30 uur
  • Locatie: Robonsbosweg 10, Alkmaar
  • Entree:  € 5,- /tot 12 jaar en 65-plus € 2,-

Reacties

Cookieinstellingen