Zomer op het Plein komend weekend met  Stadswandelingen & straattheater ‘Dolfinarium’ 

16 jul , 15:21 Nieuws
240721 hilaria
ALKMAAR - Tijdens het Zomer op het Plein weekend van 20 en 21 juli staan inspirerende stadswandelingen en de familievoorstelling ‘Dolfinarium’ van Hilaria op het programma. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.
Theater is de stad, de stad is het theater
Wandel op zaterdagmiddag 20 juli tussen 13.00 en 16.00 een unieke stadswandeling met de naam ‘Gedacht aan de Stad’. Een gedachte-experiment van Marieke van de Ven & Corinne Heyman, waarin wordt gefantaseerd over wat de stad is en wat de stad kan zijn. In deze wandeling luister je op vijf verschillende plekken naar de verhalen van vijf verschillende stadsbewoners. Hoe beweegt bijvoorbeeld een architect zich door de stad? Wat hoort de kaasdrager? Wat raakt een stadsbeiaardier? Vanuit hun waarneming kun je de stad op een nieuwe manier beleven.
stadswandelingen
Terug van weggeweest
Kom op zondagmiddag 21 juli met de hele familie naar de fantastische familievoorstelling ‘Dolfinarium’ van Theatergroep Hilaria. Een visueel spektakel voor jong en oud met een groot bassin en schuimrubberen dolfijnen. Het publiek mag meedoen!
Meer informatie
Zomer op het Plein is t/m 4 augustus geprogrammeerd op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Kijk voor het volledige programma en alle acts op www.zomerophetplein.nl .