Gratis stayerclinics tijdens Wieler 3 daagse Alkmaar

Foto: AlkmaarSport

Rijden achter de ronkende motoren in Sportpaleis Alkmaar. Het kan op zaterdag 20 oktober tijdens de finaledag van de Wieler 3 daagse

Op 18, 19 en 20 oktober vindt in Sportpaleis Alkmaar de tweede editie van de Wieler 3 daagse Alkmaar plaats. Dit evenement kent een compleet programma met disciplines variërend van koppelkoersen en sprints tot rijden achter derny’s en het in Alkmaar populaire stayeren.

Wie zelf wil ervaren hoe het is om op de wielerbaan achter één van de ronkende motoren te rijden, kan op zaterdag 20 oktober een gratis stayerclinic volgen. Deze clinics starten om 14.00 uur en worden aangeboden door Alkmaar Sport en de deelnemende stayerkoppels.

René Kos, wedstrijdleider Stayeren en gangmaker voor Giuseppe Atzeni: “Graag laten wij renners kennismaken met deze discipline. Zowel de gangmakers als de renners zijn met hun materialen aanwezig om deze clinics te verzorgen. Geïnteresseerden kunnen rijden op de speciale stayerfietsen waar tijdens de wedstrijden ‘s avonds ook op gereden wordt.”

In verband met de veiligheid op de baan is aantoonbare ervaring op de wielerbaan een vereiste. Alkmaar Sport adviseert een minimumleeftijd van 18 jaar. Na afloop van de clinic heeft men gratis toegang tot de finaleavond van de Wieler 3 daagse Alkmaar.

Aanmelden
Aanmelden voor een gratis stayerclinic is mogelijk via de website www.w3da.nl/stayerclinics of per mail via [email protected].  Kaarten voor Wieler 3 daagse Alkmaar zijn te verkrijgen voor € 15,00 via www.w3da.nl.

Reacties

Cookieinstellingen