Geniale Sportdag bij AV Trias in Heiloo

14 sep , 9:53 Sport
sparkling games atletiek
ALKMAAR / HEILOO - De buurtsportcoach van Heiloo en Sport-Z slaan de handen inéén en organiseren gezamenlijk een Geniale Sportdag op zaterdag 5 oktober. Van 14.00-16.00 uur staat de atletiekbaan van AV Trias volledig in het teken van deze multi-sportdag voor iedereen van 10-26 jaar met een verstandelijke beperking.
Hoewel de drempel om te gaan sporten soms wat hoger kan zijn, hoeft het hebben van een verstandelijke beperking deelname aan sport- en beweegactiviteiten niet in de weg te zitten. Tijdens de Geniale Sportdag ervaren deelnemers wat er voor hen allemaal mogelijk is. In het laagdrempelige programma zijn diverse activiteiten opgenomen. Natuurlijk komen onderdelen als werpen en rennen aan bod, maar ook worden er diverse spelletjes gespeeld en beleef je gewoon een hele leuke middag.
De buurtsportcoach van Heiloo heeft, om álle doelgroepen binnen de gemeente te bereiken, de expertise ingeschakeld van Sport-Z bij de organisatie. “Op deze manier weten we zeker dat we een mooi programma neerzetten waarbij plezier beleven natuurlijk bovenaan staat.”
Wil je eerst meer informatie dan kan je contact opnemen met de buurtsportcoach van Holland Sport, Caroline van Vliet, via [email protected] / 06-28493955 of Sander Kager van Sport-Z, via [email protected] / 06-38326768. Aanmelden kan via www.sport-z.org/genialesportdag.