Open dag Sportcomplex De Meent met IJS-LIG CHALLENGE

17 sep , 16:33 Sport
ijsliggen
ALKMAAR - Op vrijdag 1 november opent Sportcomplex De Meent haar deuren voor een feestelijke Open Dag, ter ere van het 10-jarig bestaan van Alkmaar Sport. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn bezoekers van harte welkom om deel te nemen aan een dag vol sportieve activiteiten en clinics, zowel op het ijs als in de diverse sportzalen.
De dag wordt afgesloten met een unieke IJS-LIG challenge. Aanmelden kan via www.alkmaarsport.nl/november, voor deelname wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.
Voor slechts €2,- per persoon kunnen bezoekers schaatsen op de sfeervolle 400-meterbaan op het Alkmaarse ijsplein. Daarnaast wordt er in de topsporthal een spectaculair sportspektakel georganiseerd. Hiernaast kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende sportclinics, zoals schermen, ritmische gymnastiek, judo, trampolinespringen, salsa dansen, schaatsen, ijshockey en kunstschaatsen. De toegang tot het sportspektakel bedraagt eveneens €2,- en voor slechts één euro extra kunnen sportliefhebbers hun vaardigheden testen tijdens een van de clinics.
Recordpoging IJS-LIG Challenge
Als spectaculaire afsluiting van deze feestelijke dag vindt om 19.15 uur de IJS-LIG Challenge plaats. Onder leiding van de ervaren coach Eddy Bakker worden deelnemers uitgedaagd om, met blote voeten, op het ijs te lopen of zelfs te liggen. Durf jij het aan om samen met zoveel mogelijk anderen tegelijkertijd op het ijs te liggen? Voor €7,50 kun je deelnemen aan deze unieke challenge.
Alle inkomsten van de dag worden gedoneerd aan een goed doel – de kinderafdeling van Noordwest Ziekenhuisgroep. Tickets voor de Open Dag en inschrijvingen voor de IJS-LIG Challenge zijn te boeken via www.alkmaarsport.nl/november .