Sport Vitaal organiseert fittesten voor 55-plussers in Daalmeer en Oudorp

Foto: Sport Vitaal

Sport Vitaal, de 55+ sportafdeling van Alkmaar Sport, organiseert op zaterdag 10 en dinsdag 13 november fittesten in Daalmeer en in Oudorp.

Iedereen die eraan denkt weer te gaan sporten, maar eerst wil weten hoe het met de eigen fitheid gesteld is of nog op zoek is naar een passend sportaanbod kan zich voor de fittest aanmelden.

Onder andere lenigheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en suiker en cholesterol worden onder de loep genomen. De eigen bijdrage voor deelname bedraagt € 5,- per persoon.Fittesten
De fittesten duren ongeveer 1 uur en worden afgenomen in de Daalmeer, gymzaal Pater Schiphorststraat 1 (zaterdag 10 november 9.00-12.00 uur) en in Oudorp in Wijkcentrum de Oever (dinsdag 13 november, 18.30-21.30 uur).

Online inschrijven in gekozen tijdblokken kan via www.alkmaarsport.nl/fittest. De eigen bijdrage bedraagt € 5,- per persoon. Wilt u de test niet doen, maar wilt u wel lekker in beweging zijn? Meld u dan aan voor de proeflessen van de actieve sport- en spellessen (start 3e week november). Dit kan dan via www.alkmaarsport.nl/proefles.

Reacties

Cookieinstellingen