Dolf Jansen, Soundbridge, OG3NE en Tim Knol op 19e editie Zomer op het Plein

Foto: L. van Rijckevorsel

TAQA Theater De Vest gaat ook in de zomer van 2019 weer naar buiten met Zomer in De Mare en Zomer op het Plein. En inmiddels zijn de eerste namen bekend van de artiesten dus zullen gaan optreden.

In de maanden juni, juli en augustus presenteert TAQA Theater De Vest weer een zeer gevarieerd zomerprogramma met (inter)nationaal straattheater en prachtige familievoorstellingen tijdens Zomer in De Mare en Zomer op het Plein.

Alkmaar kan weer drie maanden lang in het weekend neerstrijken op de terrassen en zich laten meevoeren door intieme optredens op de zaterdagavonden en de (sta)concerten op de zondagmiddagen. Alle evenementen zijn gratis toegankelijk!

8e editie Zomer in De Mare
In park De Rekerhout (in De Mare) presenteert TAQA Theater De Vest elk weekend van 1 t/m 23 juni straattheateravonden en ‘doe en beleef’ activiteiten. Iedereen vanaf 8 jaar kan op zaterdagavond mee op ‘AvondTuur’. Kom eerst gezellig samen soep eten aan lange tafels; als toetje wordt een bijzondere en/of spannende gratis voorstelling geserveerd! Voor iedereen van 2 tot 88 jaar is er op vier zondagmiddagen prachtig (inter)nationaal straattheater. Kom samen spelen en beleef korte straat- en circustheateracts!

Eerste namen 19e editie Zomer op het Plein bekend!
Zomer op het Plein heeft dit jaar weer een prachtige line up met oog voor jong talent en gevestigde namen. Het volledige programma wordt in mei gelanceerd, maar we mogen nu alvast een tipje van de sluiter oplichten. Tijdens het openingsweekend op 29 en 30 juni brengt cabaretier Dolf Jansen samen met Soundbridge een Ierse zaterdagavond en zijn er op zondagmiddag optredens van leerlingen van Conservatorium Inholland tijdens Talenstage. Zij worden daarbij begeleid door de dames van OG3NE. Op zaterdagavond 28 juli kunnen bluegrass/roots fanaten genieten van Tim Knol & Blue Grass Boogiemen. Een bijzonder optreden met nummers die speciaal voor deze samenwerking zijn geschreven.

Meer informatie
Zomer in De Mare vindt dit jaar plaats van 1 t/m 23 juni (op zaterdagavond en zondagmiddag); Zomer op het Plein van 29 juni t/m 11 augustus. Alle acts zijn gratis toegankelijk. Kijk vanaf 23 mei op de vernieuwde website van www.zomerindemare.nl en www.zomerophetplein.nl voor het volledige programma en korte trailers. Op dat moment is ook de gratis flyer met het volledige programma beschikbaar in o.a. TAQA Theater De Vest.

Reacties