Alkmaar: Bruidspaar Lenaerts-Roodhart delen 65 jaar lief en leed

Foto:

De heer P.H. Lenaerts en mevrouw P.T. Lenaerts-Roodhart zijn op maandag 6 mei 2019 65 jaar getrouwd. Loco-burgemeester Elly Konijn-Vermaas bezocht het bruidspaar op hun trouwdag om 11.00 uur om ze te feliciteren met deze mijlpaal. Natuurlijk was ook de redactie van www.alkmaar.nieuws.nl erbij!

Het echtpaar woont in een aanleunwoning bij verzorgingshuis Het Rekerheem, Hof van Luxemburg in Alkmaar. Vanwege lekkage in hun woning moest het echtpaar voor een gezellige bijeenkomst uitwijken naar het verzorgingshuis. Gelukkig voldoende ruimte voor familieleden en vrienden…Loco burgemeester Elly Konijn-Vermaas bracht het bruidspaar een felicitatiebezoek en nam uiteraard een mooi boeket bloemen mee.

Een stralende familie genoot daarna van koffie met gebak ( prachtige taart)Hieronder een foto van weleer….. als de dag van gisteren….Namens de redactie van www.alkmaar.nieuws.nl van harte gefeliciteerd voor alle betrokkenen en voor het bruidspaar de wens: ‘nog vele gezonde jaren genieten van elkaar’ !

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen